Hon-som-aldrig-lyckas-komma-igång-med-sitt-bloggande

Så var det de där med att blogga regelbundet. Det verkar sannerligen inte vara mig grej. Men jag har ändå inte gett upp, and thats the spirit.  
Livet leker vidare och idag åkte min kära bror till Sydamerika, inte alls avundsjuk.. Han lär få det riktigt bra där borta, men klart man kommer sakna honom. Den 23:e april ses vi igen brorsan! =)

Hmm.. vad har hänt sedan sist då? .. Joo, jag har hunnit med några teorilektioner till på körskolan, jag har bokat min första körlektion, jag har lyckats få min mobil stulen & dessutom hunnit köpa en ny. Jag har vunnit i kortspelet "tecknet" med en skåning,  jag har fällt några tårar i samband med mitt farväl till bror, jag och laget vann matchen mot Kuddby (ooh yes),  jag har varit en heldag i skogen, jag har plockat svamp (i samband med heldagen i skogen), jag har ätit på queens corner, jag har spelat kort med mormor & morfar, jag har gjort mycket annat onödigt. ..

Anledningen till att jag skriver just nu är väl mest för att jag undviker att plugga. (Jag vet, jag är alldeles för lat. Jag borde ta tag i skolan. Hjälp mig, jag behöver motivation! )  . Men en annan anledning till att jag skriver är att jag fick lite klagomål häromdagen att jag skriver alldeles för sällan. ( hoppas du blev lite glader nu!? =)  . )  Ska försöka skärpa mig lite.
Nae, nu borde jag nog ta o göra något av allt som måste bli klart i kategori : skolan . Psykologi-prov på torsdag också. Läängtar så mycket.. -not-

Sköt om er så hörs vi väl inom en snar framtid . =)
Btw är det dags för träning med skolfotbollen imorgonbitti. Hur kommer det gå? Hoppas det inte bli allt för många, vill ju inte skämma ut mig.

Something beautiful . And .. I think I like it .. :)

Vet-Inte-Vad-Jag-Ska-Skriva-I-Rubriken-Inlägg

Idag är det tisdag, och denna dag betyder "Peking Spelen" om man gå på Kungsgård. Med andra ord, inga lektioner. Skönt! Det enda vi ska göra idag är att spela volleyboll vid 13.oo. Verkar inte bli så många från klassen, men tillräckligt många för att ställa upp med ett lag. Hejja våran klass! Tur de att det är skönt folk som kommer.
Och idag har jag faktiskt varit lite extra duktig. Gick till gymmet förut i väntan på volleybollen. Pluspoäng till mig.
Idag är även den dagen som Paulina den jävlen åker utomlands. "Bara" en vecka, men det skulle jag inte tacka nej till! Sista minutenresa under höst-/jullovet?! - JA TACK! Ska jobba på det.

Nu gott folk ska jag springa igenom duschen och sedan cykla vidare till folkparken.


Underbar känsla!

Jag har gjort det. Jag har äntligen gjort det! Jag har åkt segelflygplan!
Igår åkte jag och Cardell till Norrköpings Segelflygklubb i hopp om att kunna ta några bilder och göra en intervju, helt enkelt skaffa material till vår minikampanj. Så kl. o9.oo var vi på plats. Då startade deras Öppet Hus. Till en början när vi kom dit undrade jag verkligen vad vi gjorde där. Inte för att jag inte är intresserad av det, utan för att det inte var en jävel där. Eller nu ljög jag. Det var en person där, super glad att se oss och jag förstod på en gång att det inte brukar vara många som dyker upp under deras Öppet Hus. Iaf så pratade vi lite med honom och berätta varför vi var där m.m.
Det kom mer och mer folk som var med i klubben, ryktet om de två Kungsgårdsbrudarna spred sig snabbare ljuset!
Alla var väldigt trevliga och helt plötsligt "Om det finns tid kanske vi kan försöka få upp er i luften!?" . Tror varken att jag eller Cardell först riktigt uppfattade vad han sa, jag tyckte mer att det var en önskedröm. Men visst var det sant, visst hade han sagt det! Så självklart stannade vi kvar. Tog lite kort när de sväva runt i luften och kände oss nog förövrigt lite lost.
När klockan väl var runt 10.3o kommer en fram och frågar vem som vill åka först. Woow, tänkte jag. Men var tvungen att fråga vad det kosta såklart. Men charmiga som vi är så fick vi det gratis, bara vi lovade göra en bra folder (som de tydligen vill använda på riktigt sen) .

Jag blev första upp i luften. Man åker upp två och två, så det blev jag och nån ung herre.  När han sa ".. jag är inge vidare bra på att flyga.."  måste jag erkänna att jag blev nervös. Skämt åsido från hans sida, men ändå :)
Well Well, jag fick på mig en fallskärm, spändes fast i segelflyget och snart bogserades vi upp i det blå. Vid åttahundra meters höjs var det dags att sväva. Så jag drog i den gula spaken och linan mellan oss och det andra planet lossnade.
Och där var jag, åttahundra meter ovanför marken svävandes i ett segelflygplan. Magiskt. Helt underbar könsla! Inte ett ljud inne i planet, och det gick hur bra som helst att prata utan att höja rösten. Kameran knäppte på ganska bra, men mest satt jag och försökte ta emot alla intryck. Har alltid velat åka, och äntligen fick jag chansen. Kan knappt tro att det är sant. Så länge som jag velat. Varje gång jag har tittat på tavlan med de två segelflygplanen som min älskade Mor målat när hon var ung, har jag drömt om det. Lovat mig själv att ; en vacker dag är det där du!
En vacker dag blev det, och fler vackra dagar ska det bli!

Efterlängtade helg.

Nu är det äntligen helg igen, otroligt skönt om ni frågar mig!
Helgen invigdes med en myskväll ihop med min älskade Ida! Kvällen började med en gourmetmiddag på Gu' va gott, smaskens och onyttigt (men tog ris till gyrosen istället för pomme, plus poäng). Sedan bar det vidare till Ica, där vi köpte lite smått & gott. Väl hemma i Idas soffa var det dags att välja film, vilket tar ett tag bland de hundratals filmerna. Slutade i alla fall med "Underbara Älskade", som vi båda sett tidigare. Men den är riktigt bra! Super mysig kväll som slutade med att båda somna i soffan :)

Idag, Lördag, ska jag nog mest ägna dagen åt att läsa "Linas Kvällsbok 1&2", så jag hinner göra bokanalysen till fredag. Hade även tänkt att ge mig ut på en joggingrunda, men känner att en förkylning kanske är påväg. Så vore med andra ord ganska dumt, speciellt med tanke på matchen imorgon!
Ikväll blir det middag ute i Rambot.

Mañana, Söndag, ska jag upp tidigt! Kl o9.oo ska jag nämligen befinna mig på Norrköpings Segelflygklubb för att besöka deras Öppet hus. Åter igen skolskit. Ska dit med Cardell & Robert , minikampanj jobb som gäller. Sen blire väl hem och fortsätta läsa boken innan det bär av igen, men då ut till älskade "Dacka" för att slås om de tre poängen. Nu ska vi visa dom brudar ! :)

If tomorrow never comes

Jag har kommit fram till att jag borde ta tag i mitt liv.
Några saker jag bör göra :
  - Ta tag i skolan.
  - Skaffa mig kondition och en vältränad kropp.
  - Hitta mig ett satans jobb.
  - Jobba hårt med körkortet.
  - Skaffa mig pengar (delvis punkt tre) och ge mig ut på en resa.

Det är huvudingredienserna till mitt nya liv. Kommer jag klara det? 
 - Jah, det återstår att se.

See yah .

Fröken Helander

Nu har drygt en vecka passerat av september. Skolan rullar på helt okej, dock börjar läxorna svämma över redan nu känns det som. Helt underbart -not- .
September innebär inte bara att skolan sätter igång på riktigt, utan även att Fröken Helander fyller myndig. Och fyllde myndig gjorde hon i Lördags, alltså den 6:e September. Det firades vill jag lova, med lite väl mycket alkohol både fredag (då Tobias fyller 18) och självklart på min stora dag. Måste säga att jag skäms mer och mer för var dag som går, då man får reda på mer och mer pinsamma saker man gjort. Men vad ska man göra åt det nu iofs? Man fyller ju trots allt bara 18 en gång. Tack åter igen till folket som var med i helgen. Lyckat!

Kom också på nu i skrivande stund att min bror åker iväg på ytterligare en resa snart, om närmare bestämmt 3 veckor.
Kommer kännas konstigt när han är borta, även om vi inte bor tillsammans längre. Men när han är hemma så vet man ju vart han finns om det är något man undrar över.
Ett halvår är ju ganska lång tid, och jag kommer nog sakna pöjken en hel del. Men det är klart, man ska ju passa på med resandet innan det är för sent. Eller försent blir det väl aldrig egetligen, men blir ju skillnad när man närmar sig "skaffafamiljåldern".


RSS 2.0